Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Internet - Help!


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Hal06

Hal06

  • Members
  • 880 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New York, New York, USA
  • Local time:04:48 AM

Posted 09 July 2007 - 06:49 PM

I have a XP laptop with Apple's Airport Express. This morning the wireless was fine. I came home and no connection. The signal strength is excellent, my laptop just will not connect to the Airport Express. I unpluged Airport and pluged the modem directly into my laptop. Network connection said that I was connected, but again no internet. A friend is spending a few days. I'm on his laptop. Obviously, he can connect using my Airport Express system.

Something is blocking my internet signal. I recently uninstalled Norton and went with the Free Zone Alarm, Free AVG anti-virus and free AVG anti-spyware. Could any of these have permanently blocked the internet?

Help. I work on my laptop and have clients waiting.

Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Hal06

Hal06
  • Topic Starter

  • Members
  • 880 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New York, New York, USA
  • Local time:04:48 AM

Posted 09 July 2007 - 07:04 PM

So I turned off ZA and unchecked the start ZA at startup and restarted. The problem persists. I tried the repair wireless connection in windows, but it failed. It said something about an invalid IP address?

#3 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:03:48 AM

Posted 10 July 2007 - 02:05 AM

Release your IP address and restart your computer. Start> Run> cmd> ipconfig /release
When the computer starts it should pull a new IP address from the DHCP server.
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#4 Hal06

Hal06
  • Topic Starter

  • Members
  • 880 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New York, New York, USA
  • Local time:04:48 AM

Posted 10 July 2007 - 09:26 AM

Thanks.

#5 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:03:48 AM

Posted 10 July 2007 - 09:45 AM

Did it work?
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#6 Hal06

Hal06
  • Topic Starter

  • Members
  • 880 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New York, New York, USA
  • Local time:04:48 AM

Posted 10 July 2007 - 07:30 PM

ipconfig/release did not work. I had to reset the modem and rebuild the network. It was frustrating, but it's now working. Thanks for your help, as always!

#7 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:03:48 AM

Posted 10 July 2007 - 08:46 PM

Sorry to hear you had so much trouble, but I am glad to see you were able to solve the problem.
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users