Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Restore Error "windows Me"


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 El_Tel

El_Tel

  • Members
  • 196 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham The Worlds Best City... England U.K.
  • Local time:08:59 AM

Posted 04 July 2007 - 11:12 AM

Hi... :flowers:

While trying to search for a topic containing " RSTRUI.EXE " the search result started my download accelerator, I now have that copy on my PC.
After removing .exe in the search box the topics found related to XP and loads of Hijack This logs.

My "Windows ME" PC boots up ok, I get the restore screen along with the other start up screens that I have running etc.
When they are all loaded. I proceed to make a restore point, I type in my description and click OK. Off it goes and does it's thing; until it comes up with this screen

Posted Image ... :trumpet:

And no restore point. :thumbsup:

Any help will be much appreciated...

:inlove:

Edited by rigel, 05 July 2007 - 07:40 AM.
Moved to a more appropriate forum ~ rigel

Posted Image



Tarrah then... Why not check my Intro

Many Thanks for taking the time out of your busy day...

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:02:59 AM

Posted 07 July 2007 - 08:55 AM

There is a Microsoft articles related to this problem.

Error in Rstrui.exe When Starting System Restore or Creating a Manual Restore Point
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#3 El_Tel

El_Tel
  • Topic Starter

  • Members
  • 196 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham The Worlds Best City... England U.K.
  • Local time:08:59 AM

Posted 10 July 2007 - 11:13 AM

Thanks all sorted now...
Posted Image



Tarrah then... Why not check my Intro

Many Thanks for taking the time out of your busy day...

#4 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:02:59 AM

Posted 10 July 2007 - 11:20 AM

That fixed the problem, or did you get it on your own?
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#5 El_Tel

El_Tel
  • Topic Starter

  • Members
  • 196 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham The Worlds Best City... England U.K.
  • Local time:08:59 AM

Posted 10 July 2007 - 12:04 PM

From the link it say's " Your computer's system date is set for the year 2038 or later " I checked the PC clock, but apart from a few seconds :thumbsup: out which I've not altered.

I followed the steps in " Workaround " and restore is back up and running now...
Posted Image



Tarrah then... Why not check my Intro

Many Thanks for taking the time out of your busy day...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users