Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Norton 360


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 plee

plee

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:35 PM

Posted 04 July 2007 - 02:45 AM

I have just purchased, online, the Norton 360 Anti Virus protection program and have had hours of one to one help from their support team but no one has been able to give me the answer to why my computer starts up with Auto-Protect on then after about five minutes it turns itself off - I have been through all the checking proceedures and even uninstalled the program then reinstalled it. When trying to change the settings in advance settings I check the box for protection but always find this box unchecked when returning to advance settings.
Please post the solution to this if you know the answer....................................


Moved from the XP Forum. ~acklan~

Edited by acklan, 04 July 2007 - 02:54 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users