Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I Need Help Finding A Link


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Keith1

Keith1

  • Members
  • 504 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hamilton, Ohio
  • Local time:09:08 AM

Posted 03 July 2007 - 07:10 PM

Hello. I was briefly on BC this AM at work ( I'm pretty sure it was this board ) and saw a link I wanted to save, but thought I would recognize it this evening and didn't write it down........ my bad!!
I was rushed for time and don't recall the topic or who's reply had the link. I've looked around abit to no avail.
S0..... The link I'm looking for was about a program where you could summit a "suspect" website for evaluation to see if it is safe to open. I know more than a few folks that would benefit from that!
Hopefully someone will recall it.

Thanks in advance - Keith

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 JohnWho

JohnWho

    Who was running the store?


  • Members
  • 2,611 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Tampa Bay Area, Florida, USA
  • Local time:10:08 AM

Posted 03 July 2007 - 07:16 PM

If you look in your browser's history, you may be able to figure out the link.

Otherwise - was it Site Advisor?


I know you think you understand what you thought I said,
but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant!


#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:08:08 AM

Posted 03 July 2007 - 07:32 PM

Was it LinkScanner?
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#4 Keith1

Keith1
  • Topic Starter

  • Members
  • 504 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hamilton, Ohio
  • Local time:09:08 AM

Posted 03 July 2007 - 07:45 PM

Thanks for the replies. I'll have to wait until Thursday to check the browsing history at work. Anyhow, both links look familiar, not sure which one it was, but I'll surely save both. I appreciate the quick responses.

Keith

#5 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:08:08 AM

Posted 03 July 2007 - 09:03 PM

You're welcome, Keith.
Hopefully one of those links, is what you need.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users