Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Interactive Gadgets Not Interacting, Help?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 papa56k

papa56k

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:31 PM

Posted 03 July 2007 - 03:29 PM

I am trying to use Live search and weather bug. The gadgets are installed, show up in the sidebar and look great. When I click on the gadget to enlarge, see the extended weather forcast or view the live seach better, a dialouge box comes up saying, "This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Set Associations control panel" When I tried, could not find the gadget in order to make the association with. What do I do? Thanx

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 papa56k

papa56k
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:31 PM

Posted 05 July 2007 - 10:26 AM

Tried calling Toshiba, my laptop manufacturer, they said they don't answer these kinds of questions. Tried Microsoft, they said for $59 they could help. I just bought this computer in the last part of April and thought I would get some kind of free support, guess not. Please help!

#3 papa56k

papa56k
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:31 PM

Posted 05 July 2007 - 02:32 PM

Found the answer myself. Return some of the default programs to IE. I had Firefox opening the programs. Gadgets work now. Thanx




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users