Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Infected With Trojan Horse Psw.generic4.uji


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 dan_81877

dan_81877

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:16 PM

Posted 26 June 2007 - 11:47 PM

Hello,
My AVG is popping up saying I have this and I cant get rid of it. I've tried multiple programs that claim to remove the problem but keeps on infecting my ocmhocm file. I don't even know that that is.

I've already posted my Hijack this log, but so far no response. Can someone please help me out.

Thank You
-Dan

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:16 PM

Posted 27 June 2007 - 10:49 AM

dan_81877,

Since you have an open HJT log posted in the HijackThis Logs and Analysis forum, you shouldn't make any changes to your system.
Doing so, could change the results of the posted log, making it difficult to properly clean your system.

At this point, the HJT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

It may take a while to get a response from the HJT Team, because they are very busy.
Please, be patient, as these people are volunteers. They will help you, as soon as possible.

If you haven't heard back from them in 5 days, go to this topic, Haven't Had A Reply In Five Days?, and carefully follow all directions.

I'm closing this topic until you are cleared by the HJT Team.
If, after your log has been cleaned, you still need help, please PM a Moderator and we will re-open this topic.

If you have any questions, don't hesitate to send me a PM.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users