Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ati Driver Killed My Computer......


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 JoshT

JoshT

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:44 AM

Posted 21 June 2007 - 03:08 PM

I tryed to install the ATI Catalyst program, and I get this error:

Posted Image

What do I do?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 BlackSpyder

BlackSpyder

    Bleeping Big Rig


  • BC Advisor
  • 2,456 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Huddleston, VA USA (Home Sweet Home)
  • Local time:12:44 PM

Posted 21 June 2007 - 04:11 PM

Did you download CLI or install it from a CD??

Posted Image




#3 klink1956

klink1956

  • Members
  • 79 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Rochester, New York
  • Local time:12:44 PM

Posted 21 June 2007 - 04:29 PM

take a look at this posting (last one)
maybe it will help

http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost....11&SiteID=1

if not someone smarter than i will be able to guide you through this forum. :thumbsup:
Where ever you go.................. There you are




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users