Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

hi


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Pagntcrzy

Pagntcrzy

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:13 AM

Posted 22 January 2005 - 12:55 AM

Hi does anyone know anything about browser settings? Help

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:13 AM

Posted 22 January 2005 - 01:08 AM

Hello, Pagntcrzy.
Welcome to BleepingComputer.
I posted a couple of questions in your other post.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:11:13 AM

Posted 22 January 2005 - 04:13 AM

Depending on which browser you are using, there are many settings. Perhaps if you were to tell us which browser you are using, and what you want to accomplish with the settings, or the problem you are having with the browser, we could help you. Many of us have struggled though the setting maze once or twice ourselves, so we know what you are going through.
Welcome to BC!
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#4 Pagntcrzy

Pagntcrzy
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:13 AM

Posted 22 January 2005 - 09:41 AM

When I pull up my yahoo mail, I can read my mail but I can't delete or reply or click on links, basically the buttons won't work. There is a flash of a page before I pull up my yahoo page that states something about browser settings won't automatically go to a new URL or something like that. I just got my computer tower back yesterday from the shop and they told me they had fixed everything and put in new virus protection. I get home and it's not fixed!! Please help. I have over 600 emails I can't get rid of!!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users