Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Wireless Internet


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 scubab

scubab

  • Members
  • 68 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:09 PM

Posted 18 June 2007 - 06:54 PM

I recently got a PalmOne Lifedrive and I can see my wireless internet via WiFi, but I can't connect to it. I live in an apartment complex and I'm able to work off other networks just fine but I'd really like to use mine. I think I may have to locate my WEP key but I don't know where to locate it. It is password protected, but it doesn't give me the option to put in my PW. I'm guessing this all has something to do with a setting or something my computer and not my Palm. Any Ideas what I could change on my comp to enable this?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jwinathome

jwinathome

  • Members
  • 1,360 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, Georgia
  • Local time:03:09 PM

Posted 19 June 2007 - 08:57 AM

--> Here <-- is a tutorial on how to get onto your encrypted Network...let us know if you have any trouble.

#3 scubab

scubab
  • Topic Starter

  • Members
  • 68 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:09 PM

Posted 20 June 2007 - 09:40 PM

--> Here <-- is a tutorial on how to get onto your encrypted Network...let us know if you have any trouble.


How do I locate my WEP key? I tried the manual way and retrieved the inf from Run>>cmd>>ipcong/all but that didn't seem to work

#4 scubab

scubab
  • Topic Starter

  • Members
  • 68 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:09 PM

Posted 20 June 2007 - 09:53 PM

Well, I typed my default gateway into the address bar and got in and dug around a bit and located my WEP Key and all seems to be good now. Thanks for you help :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users