Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Error: Macromedia Flash


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 PCIlliterateGal

PCIlliterateGal

  • Members
  • 284 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:14 AM

Posted 10 June 2007 - 09:08 AM

Every few minutes an Error box will pop up that says "Could not find the Macromedia Flash". What do I need to do to get rid of this error?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:08:14 AM

Posted 10 June 2007 - 10:43 AM

You must be viewing something where your browser requires Flash Player.
The Adobe-Flash Player Site recommends that you update to the most recent version.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#3 Nikas

Nikas

  • Members
  • 650 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Singapore
  • Local time:11:14 PM

Posted 10 June 2007 - 10:51 AM

Did you uninstall Macromedia Flash? Or what did you do before you had the message?

Also, check out event viewer and see if it reports anything about it.

To go event viewer, right click My Computer > Manage. You will see event viewer on the left side.

Here's a link that has the same problem as you.

Click Here

Edited by Nikas, 10 June 2007 - 10:52 AM.


#4 PCIlliterateGal

PCIlliterateGal
  • Topic Starter

  • Members
  • 284 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:14 AM

Posted 14 June 2007 - 08:59 AM

When I go to the Adobe website, it says I have the latest version installed.

I get the error message every few minutes, even when I'm not on IE.

I can't remember what I did before the error message. I might've installed an Adobe update.

I didn't see anything about it under Event Viewer.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users