Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Starts In Safe But Fuzzy Screen In Normal


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 sabotage

sabotage

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:08 AM

Posted 09 June 2007 - 10:42 AM

Hi guys,

Just got an old PC unit from work and the machine loads up fine in normal mode until it gets past the Windows XP splash page at which point (where you can choose which user) the screen 'picture' goes like a TV channel out of tune, all fuzzy etc. It operates fine in safe mode.

Any ideas are truly welcome!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Nikas

Nikas

  • Members
  • 650 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Singapore
  • Local time:06:08 PM

Posted 09 June 2007 - 10:50 AM

Hi sabotage,

From the look of it, I would suspect that it might have something to do with video card. Have you updated your video card driver? If you have updated and the problem persist, then try plugging your video card to another computer and see if it still gives you the same problem.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users