Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Sound


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 FIIIR

FIIIR

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:25 AM

Posted 07 June 2007 - 08:28 AM

Have just done a reformat, and after getting everything else installed I realise the sound has gone and im getting beeps from the computer where sound should be in place. Obviously it looks like i've deleted my sound card. I have no cd for it, so what do I do? Not even a headset will work.
How do I find what ahrdware I have?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 blueandgold04

blueandgold04

  • Members
  • 490 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Illinois (the land of strange laws)
  • Local time:06:25 AM

Posted 07 June 2007 - 08:36 AM

What OS are you using?
"Nobody realizes that some people expend tremendous energy merely to be normal." -Albert Camus
"Chance favors the prepared mind." -Louis Pasteur
"If a man does his best, what else is there?" -George S. Patton

#3 Sneakycyber

Sneakycyber

    Network Engineer


  • BC Advisor
  • 6,034 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Local time:07:25 AM

Posted 07 June 2007 - 11:26 AM

What kind of sound card is it?

Chad Mockensturm 

Systems and Network Engineer

Certified CompTia Network +, A +


#4 jwinathome

jwinathome

  • Members
  • 1,360 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, Georgia
  • Local time:08:25 AM

Posted 07 June 2007 - 11:39 AM

lol....what kind of COMPUTER is it?

#5 Ryan 3000

Ryan 3000

  • Members
  • 834 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Maryland
  • Local time:08:25 AM

Posted 07 June 2007 - 02:33 PM

It may just be your device is malfunctioning or not switched on. Go to sound devices in your device manager and see if there is something that says "integrated audio" or "sound card" and see if that device is enabled.
No pessimist ever discovered the secrets of the stars, or sailed to an uncharted land.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users