Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Sound In Internet Browsers


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 aCrimeLedOn

aCrimeLedOn

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:10 AM

Posted 06 June 2007 - 10:47 PM

Hello all, my computer will play audio files and videos and also stream music and video but whenever I'm on my internet browser it won't play any videos/sound. and its not just ff, but ie and opera as well. the audio video will not play in any of my browsers. someone please help me with this problem

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Sp0nge

Sp0nge

  • Members
  • 643 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sydney, Australia
  • Local time:03:10 AM

Posted 11 June 2007 - 05:20 AM

Have you tried looking at your advanced browser settings?

Do this in Internet Explorer, I am unsure about Mozilla FireFox or Opera.

Please click on Tools in your browser's toolbar.

Then Click on Options

Then Clicked on the Advanced Tab

Scrol down until you find multimedia, check to see if the boxes that should be ticked, are ticked.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users