Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Viruses Found But Can't Clean It


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 squish

squish

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:23 PM

Posted 05 June 2007 - 06:36 PM

My browser was "highjacked" today. Its back up and running now. I did the LiveOneCare scan from Microsoft and it found two viruses it cannot clean. Trojan:Win32/Anomaly.gen!A and Trojan:Win32/Goldun.gen!dll.
The instructios on the Live Safety site say that when a virus can't be cleaned, type it in the virus encyclopedia. I do this and nothing happens. What do I do? Anyone help me?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:08:23 PM

Posted 05 June 2007 - 10:08 PM

Run these online virus scanners:
BitDefender
Trendmicro Housecall

Also this online Trojan scanner:
TrojanScan

If that doesn't help rid you of the problem, then:

Read How to post a HijackThis Log.
Please read, and follow, all directions carefully!!!

Then, run a log, and post it in the HijackThis forum, >at this link<.
Do not, post it in this topic.
Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
It may take a while to get a response from the HJT Team, because they are very busy. Please, be patient, as these people are volunteers. They will help you, as soon as possible.

NOTE:
Once you have made the post, please, DO NOT make another post in the HJT forum, until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might assume someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.

Also, don't make any changes to your system, as that could change the results of the posted log, making it more difficult to properly clean your system.

If you haven't heard back from them in 5 days, go to this topic, Haven't Had A Reply In Five Days?, and carefully follow all directions.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users