Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


User Lost Profile

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 SysTech Guy

SysTech Guy

  • Members
  • 130 posts
  • Local time:11:11 AM

Posted 01 June 2007 - 05:17 PM

There is a user in our company that can log in and authenticate to the newtwork without a problem, but when her Desktop comes up, she discovered that she lost all of ther Desktop files and links. The same is true for the My Documents folder....it is empty.

I was scouting around and I found her Documents and Desktop links through Windows Explorer in the Documents and Settings/Betty/Desktop and Documents and Settings/Betty/My Documents.

It seems like when she saves a file to her Desktop or her My Documents folder, it is now saved in C:/Desktop and C:/My Documents.

How did this happen???!!!!! She logs in as she always has done; She logs into the network with her network username and password and all of a sudden...her local profile seems to point to the C: drive instead of her Betty folders in Documents and Settings!!!!!

Can anyone offer any input as to what happened and what would be the best way to fix this?

Edited by SysTech Guy, 01 June 2007 - 05:19 PM.

BC AdBot (Login to Remove)



#2 tg1911


    Lord Spam Magnet

  • Members
  • 19,274 posts
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:11 AM

Posted 01 June 2007 - 06:04 PM

Sounds like her user account became corrupted, somehow.
Have you tried to create a new user account, and then transfer the user's data?
How to copy data from a corrupted user profile to a new profile
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users