Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Start/run/commands, Disapear


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 abdulg

abdulg

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:16 PM

Posted 30 May 2007 - 06:22 AM

I try to run some command and the RUN on the start menu disapear.
How can i get it back?


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 rowal5555

rowal5555

    Just enough info to be armed & dangerous...


  • Members
  • 2,644 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:St Kilda, Dunedin. South Island. NZ
  • Local time:12:16 AM

Posted 30 May 2007 - 07:37 AM

Hi abdulg

In order to eliminate the possibility of malware causing your problem, I would suggest that you carry out the advice regarding scans here:http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic34773.html.

If your problem persists after that, it may be time to continue on with a HJT log. Please complete all the steps fully.

Good luck and let us know how you get on. Cheers

rowal5555 (Rob )                                                             

Avid supporter of Bleeping Computer's
Team 38444

You can help find a cure


 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users