Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Caps Lock, Numbers Don't Work, And Mouse Click Selects All?


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 wheelspinner20

wheelspinner20

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:42 AM

Posted 29 May 2007 - 07:22 PM

Windows XP sp2:

when caps lock is toggled off, curser types all caps. When toggled on, types small case.!

the numbers above the letters will not type numbers, only the symbols that should type when you select the shift key in either toggle mode. The number pad to the right will not work at all. i can type no numbers at all.!

When selecting a program via double clicking icon from the desktop, the left (primary) mouse button acts as a select all. Windows then prompts that it will take too long to open all of the applications selected. (because whatever is doing this highlights everything above and to the left of the mouse location.

This select-all problem also exists inside other softwear such as Word. and also in all fields in web browser where any data is entered by the keyboard.

i have run Spybot, AVG antispy and anti virus. results deleted successfully but problem still exists.

I can't use my computer like this.

Any help would be greatly appreciated.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Commander Gman

Commander Gman

  • Members
  • 1,214 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:42 PM

Posted 29 May 2007 - 07:40 PM

How old is the keyboard?
Any damage history of it?
there could be a button in the keyboard that is stuck that makes the opposite on caps or symbols
If you want,consider to buy a new one if the problem still persist

Im not sure about the mouse problem..i'll check that out a bit later

Motherboard: MSI P35 Neo-F (Socket 775 LGA) Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40 Ghz Kentsfield Chipset: Intel P35 Graphics Card: Nvidia Geforce GT 440 Memory: 2x 2GB DDR2 800 RAM Storage: 1x IDE 80GB, 1x SATA II 500 GB, 1x External 500GB HD Power Supply: 600W Power supply Monitor: Dual screen set-up Casing: Mini-ATX Fan(s): 1x 80mm silent fan OS: Windows XP SP3


#3 wheelspinner20

wheelspinner20
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:42 AM

Posted 01 June 2007 - 04:33 PM

Bump help please.... not a hardware issue.

Not found by AVG VIrus or fixed by spybot or avg anti spyware.

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:05:42 AM

Posted 06 June 2007 - 05:15 PM

wheelspinner20,

I moved your HijackThis log to the appropriate forum.
Here is the link:
wheelspinner20's HJT log

NOTE:
Please, DO NOT make another post in the HijackThis Logs and Analysis forum, until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might think someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.

Also, don't make any changes to your system, as that could change the results of the posted log, making it more difficult to properly clean your system.

Since you now have a HJT log posted, I'm going to close this topic.

At this point, the HJT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

If, after your log has been cleaned, you still need help, please PM a Moderator and we will re-open this topic.
If you have any questions, don't hesitate to send me a PM.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users