Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Dial-up Problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 aeradian

aeradian

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:07 PM

Posted 20 May 2007 - 05:50 AM

Last year I got McAfee Internet Security Suite v8 and tried to install it after first removing the v7 product.
A long succession of problems ensued with McAfee providing totally useless stock answers and promising to contact me from their second line support staff.
After 3 such promises failed to be delivered I removed every shred of McAfee from my pc - including registry entries.
BUT I still have 2 unresolved problems -
1) when I close down IE6 in WindowsXP my modem does not disconnect from the line and I have to physically unplug from the phone socket;
2) my internet progress icon (in the bottom right corner of the screen, looking like two flashing VDUs) has totally gone.
Does anyone have a solution short of totally reinstalling XP?

Edited by aeradian, 20 May 2007 - 05:52 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users