Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Computer Problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Waffle99

Waffle99

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:08 AM

Posted 18 May 2007 - 02:21 PM

i was playing Garrys Mod, when my computer froze, so i turned it off, waiting a while, turned it back on and the moniter said NO INPUT SIGNAL, it is a 5-7 year old Alienware PC with a newer graphics card, (ATI RADEON x1600), and the power supply says the max to run on it is 520 watts, plus we have cats and other things in the house, and the room isnt very cool, so after can airing everything off, i plugged it back in and tried again, still a blank screen, any immediate help would be appreciated.

Edited by Waffle99, 18 May 2007 - 02:36 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 evilmonkeyz

evilmonkeyz

  • Members
  • 86 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:York, England
  • Local time:09:08 AM

Posted 18 May 2007 - 03:56 PM

The only real way of determining hardware faults like that is to swap it with another graphics card if you can and see if that works. I used to have that graphics card and it died on me also, worst card I ever had.
If life gives you lemons you should make lemonade, then find a buddy that life gave him vodka and throw a party!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users