Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Audio In Browser


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Nismoz3255

Nismoz3255

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:46 AM

Posted 17 May 2007 - 02:44 PM

Hey, a few weeks ago I stopped being able to hear anything online unless it's in Windows media player. My sound works fine on the desktop and itunes and all of that, but on websites with audio or videos on youtube there's nothing. I can see the videos but get no sound. Anyone have any idea as to what it could be.

Moderator Edit: Moved topic to more appropriate forum. ~ Animal

Edited by Animal, 17 May 2007 - 03:21 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 regent41

regent41

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:46 PM

Posted 05 June 2007 - 08:17 AM

Hi i found this link in another forum which cured the problem. http://forums.techguy.org/multimedia/49086...no-sound-2.html




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users