Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Msn Messenger (live And 7.5) Not Working


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Marmar1

Marmar1

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:10 AM

Posted 16 May 2007 - 01:34 AM

Hiya,

Recently I have not been able to work Msn Messenger 7.5. I've tried a myriad of things to fix it (I'm not that good with computers)! I've tried uninstalling it, re-installing it, installing different versions etc. The errors I am getting are:

800401f3

Can anyone help?!?
Thanks heaps,
Mary

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:02:10 AM

Posted 16 May 2007 - 09:24 AM

Try registering the necessary .dll files:

Click Start / Run / type in (or Copy/Paste); regsvr32 Dssenh.dll /s

Do the same, for each of the following:

regsvr32 Gpkcsp.dll /s
regsvr32 Slbcsp.dll /s
regsvr32 Sccbase.dll /s
regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
regsvr32 Msxml3.dll /s

Some times, when trying to register Msxml3.dll, you will receive a message that it has failed.
If you receive this message, go to Microsoft XML Parser (MSXML) 3.0 Service Pack 7 (SP7), scroll to the bottom, download, and install msxml3.msi.

Reboot, and try Messenger again.

Edited by tg1911, 16 May 2007 - 09:25 AM.

MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users