Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Computer Gets Shutdown Abruptly


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 computer_time

computer_time

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:58 AM

Posted 15 May 2007 - 10:21 PM

I have a very strange kind of problem....

whenever i press on shutdown, my computer gets shutdown abruptly at once and restarts on its own and it starts checking c: drive for any problem.

thought for viruses but on scanning didn't found any virus, yeah i noticed that whenever i join usb to my computer and double click there it opens in another window and my antivirus shows a virus for that....on healing it goes away but if i again double click it virus resumes

My os: Microsoft windows XP v2002 SP2
Intel R celeron 2.93Gh
AVG 7.5 antivirus

Any help would be appreciated.....

Thanx

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 zbd

zbd

  • Members
  • 390 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:58 PM

Posted 15 May 2007 - 11:17 PM

it could be several things like a bad power supply or over-heating.

Clean the inside of the computer.

http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/cleaning-the-inside-of-your-pc/

#3 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,073 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:12:58 PM

Posted 16 May 2007 - 07:14 AM

It sounds like whatever you're inserting into the USB port is infected - and each time you insert it your system may be getting re-infected.

Insert the USB device and then do an entire system scan with AVG (make sure it's updated) and with your antispyware program (also updated).

If that doesn't fix it, just head over here and read the directions for posting a HiJackThis logfile: http://www.bleepingcomputer.com/forums/f/22/virus-trojan-spyware-and-malware-removal-logs/
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users