Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Casco.net


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 neonick

neonick

  • Members
  • 76 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 15 May 2007 - 05:16 PM

Casco.net/search_eng.html was working fine just a couple of days ago and then I started getting this stuff:

Not Found

The requested URL /search_eng.html was not found on this server.
Apache/2.0.52 (CentOS) Server at www.casco.net Port 80

Any ideas?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 oldf@rt

oldf@rt

  • Members
  • 2,609 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Avondale, Arizona USA
  • Local time:08:15 AM

Posted 15 May 2007 - 05:43 PM

Went to the main web site. I saw no search function on the web page.

It is not your computer, the web server has been changed to remove that page
The name says it all -- 59 and holding permanently

**WARNING** Links I provide might cause brain damage

#3 neonick

neonick
  • Topic Starter

  • Members
  • 76 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 15 May 2007 - 10:52 PM

Well see the thing is is that the website still pulls up on my mom's computer but it won't pull up on mine or my step dad's computer. So that is what has me confused.

#4 oldf@rt

oldf@rt

  • Members
  • 2,609 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Avondale, Arizona USA
  • Local time:08:15 AM

Posted 15 May 2007 - 11:04 PM

Well see the thing is is that the website still pulls up on my mom's computer but it won't pull up on mine or my step dad's computer. So that is what has me confused.


The IE or firefox cache has not been cleared on your moms machine.
The name says it all -- 59 and holding permanently

**WARNING** Links I provide might cause brain damage




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users