Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vista Activation


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 emucade

emucade

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Santa Fe N.M.
  • Local time:01:34 PM

Posted 14 May 2007 - 02:42 PM

Strange.
I installed Windows Vista Ultimate 64bit.
Entered my key.
Activated.
I then installed all my software, Mind you no internet connection. I never connect the internet until
Everything is installed and setup. About an hour later I decided to remove a partition. I used Drive Scrub to format the hard drive (took about 4 hours) then install Windows Vista, Drivers, Programs, Etc. Then went to Activate Windows but It was already activated. Here is where the Twilight Zone theme started to play in the back of my head; I hadnt connected my internet yet.
How can this happen?
Because I was so curious I install Vista on my laptop. It needed activation.
PS. I donít do drugs, Drink, or have physiological problems what so ever.

Edited by emucade, 14 May 2007 - 02:44 PM.

" If you want to be the best you better learn how do defend yourself,
Because when you are the best everybody wants to kick youíre a** "
My Dad 1986

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,074 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:12:34 PM

Posted 14 May 2007 - 06:27 PM

Hmmm, you may want to consider drinking if this keeps up (just kidding!) :huh:

If the drive was truly scrubbed, you'd have needed to activate. I can only suspect that some information was left on the hard drive when you used the Drive Scrub program.
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users