Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Teck

Teck

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:56 PM

Posted 10 May 2007 - 01:07 PM

Hi,
Anyone can tell me what happen to this?I've been into this trouble for so long and i couldn't find any solutions on the internet. But i found this web.So anyone here can help me with this?Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:07:26 AM

Posted 10 May 2007 - 01:35 PM

Please download, and run Flash_Disinfector.exe.

If this doesn't solve your problem, I suggest you post a HijackThis log for examination.
Read Preparation Guide for use before posting a HijackThis Log.
, and follow, all directions carefully!!!

Run a log, and post it in the HijackThis Logs and Analysis forum.
Do not, post it in this topic.
Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
It may take a while to get a response from the HJT Team, because they are very busy. Please, be patient, as these people are volunteers. They will help you, as soon as possible.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users