Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Just installed Kerio 4.1.2 - now wireless doesn't work


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 jima

jima

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:21 PM

Posted 15 January 2005 - 02:53 PM

Thanks for all the advice on firewalls. I just installed Kerio 4.1.2 and now my wireless connection won't work!

It works fine when hooked up to wireless Linksys router with a cat5 cable, but it won't allow browser to make a connection with a web site. I installed the software with the "simple" mode checked and have not changed a thing in the configuration yet. I disabled the software and I STILL can't make a wireless connection. The wireless connection was good moments before I did the install because I used it.

Do I have to uninstall this product? I need help fast too, because I really sold getting a firewall on this machine to my wife.

Help! Any suggestions?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jima

jima
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:21 PM

Posted 15 January 2005 - 03:09 PM

Never mind, I'm at a loss to explain it, but I uninstalled 4.1.2, rebooted, reinstalled, then rebooted. Wireless working now. :flowers:

Looks like I'll get leg tonight afterall.

I'm going to start looking into using the advanced mode now after I do some reading. If anyone using Kerio 4.1.2 has any advice or links to "how to configure advanced" please post them. I'll need all the help I can get.

Wish me luck! :thumbsup:
smilie




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users