Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Perfmon In Xp Home Not Working


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 0kloaker0

0kloaker0

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:37 AM

Posted 01 May 2007 - 11:58 AM

Hello all,

I have a little software problem that I cant seem to find answers to or help with anywhere. I have XP Home(5.1.2600). I re-installed XP many times trying to fiqure out where the problem starts from. I should mention that my computer runs very good and is stable.
My problem is running the performance monitor. It works until I install People PC. The tell me Windows is the problem. I have installed w/sp1,w/sp2,and without service packs. The problem only surfaces when I install my dial up software to get on the Internet. Perfmon quits working. It does not freeze, it just does not work. I have tried w/services at default and all on.
I am getting Event ID: 1517 and 2004(perfnet unable to open the server service). I "think" I get this error when perfmon is working also. I have turned on the server service and perfmon still is frozen.
I have removed and then added the counters and tried creating a custom MMC. Still no results. I have used the Extensible Counter to disable the perfNet.dll. I can not rest until I fiqure this out. There is not alot of resources for performance monitor on the Internet.


Thank you kindly,

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:08:37 AM

Posted 01 May 2007 - 02:01 PM

Seems like an issue with People PC rather than a perfmon issue to me. I'd check their website for info (I couldn't get in without registering).
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users