Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ie 6 Will Not View My Websites Only


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OregonMarc

OregonMarc

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:13 PM

Posted 28 April 2007 - 03:51 PM

My IE6 suddenly will not view MY websites. I can see any other web content, anyone can see mine anytime, but my IE 6 will NOT view my sites INTERMITTENTLY, but usually.

I have no other issues, i have cleared cache, cookies, temp files, reset web settings, cleared prefetch, etc.

Sometimes i get it back for a while with a reboot, sometimes not. Sometimes it comes back on it's own, sometimes not.

I have updated to latest windows XP, all updates. No third party firewall, norton and symantic virus protection, no other problems at all. I can FTP, do email, do ANYTHING on the web but browse to my own files on the web.

http://home.teleport.com/~blueman/

I have three web areas with my earthlink account in use, one above, the others are http://home.uid.onemain.com/~mn1005481/ and
http://home.uid.onemain.com/~mn1005480/ where i store extra graphics and files.

any clues?
I don't have any UNINSTALL Or REPAIR for IE 6 on my ADD/REMOVE programs.

I use DSL thru Earthlink.

any ideas??

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:06:13 AM

Posted 04 May 2007 - 02:09 AM

There could be a number of issues at hand here. The shortest way is to do the following START RUN and type eventvwr. This will open a screen where you can choose from 3 options (Application System and Security) Please check there for red crosses, selec them them and post the contents here.
Event viewer tut




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users