Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Wolfenstein Enemy Territory


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 onionizer

onionizer

  • Members
  • 76 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Byron Bay Australia
  • Local time:08:32 AM

Posted 18 April 2007 - 05:41 AM

Hi
I was wondering if anyone out there has experienced this problem.. I log online to ET and usually go to the lowest ping game which is relatively high as I'm on Australia, and there arent any over here that I know of.
Anyway its the same server that I log on to , but after playing for about 5 mins, it freezes or shuts down or my computer just reboots by itself..?? Its pretty frustrating..
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Budapest

Budapest

    Bleepin' Cynic


  • Moderator
  • 23,579 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:32 PM

Posted 18 April 2007 - 05:54 AM

Do you get any error messages? Try looking in the Event Viewer for error messages.
The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who haven't got it.

—George Bernard Shaw

#3 onionizer

onionizer
  • Topic Starter

  • Members
  • 76 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Byron Bay Australia
  • Local time:08:32 AM

Posted 19 April 2007 - 06:57 AM

Thanks,
I've read through the event viewer tutorial and will try and log on now and see what happens...
so it froze this time. I had to reboot just using the on/off switch.
I went to the event viewer, but I'm not sure where/what to look for to look for t.
Cheers

Edited by onionizer, 19 April 2007 - 07:20 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users