Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Tried To Fix Zlob.m, Now Computer Will Not Boot!


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 biszeemom

biszeemom

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:13 PM

Posted 17 April 2007 - 12:41 PM

Hi

I am pretty much at wits and. I am blindly trying to fix what originated as a Trojan Zlob.M issue.

I downloaded AVG 7.5

I downloade Smitfraudfix by S!Ri

I downloaded ATF Cleaner by Atribune

I rebooted in safe mode ( without networking support)

I reviewed the HiJackThis scan for two files, but they were already deleted on my first attempt to fix this :thumbsup: problem.

I closed HiJackThis

I opened Smitfraudfix

Option #2, enter

Registry cleaning? "Y" enter

And my computer screen goes blank after a few minutes of this I try to reboot and now the :flowers: computer just keeps trying to reboot. I cannot get anything to start...not safe mode ... nothing!

Any thoughts & help are greatly appreciated

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 biszeemom

biszeemom
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:13 PM

Posted 17 April 2007 - 03:37 PM

I guess what I am looking for is a way to fix what happened after smitfraudfix started or a way to get my data off my hard drive and rebuild the Operating System.


Please help!

#3 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:12:13 AM

Posted 18 April 2007 - 02:43 AM

The developper of the programm has discovered a small bug in smitfraudfix and is currently correcting it. Please have 1 more day of patience and watch this board since we will be alerting you when it is ready

#4 biszeemom

biszeemom
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:13 PM

Posted 18 April 2007 - 06:41 AM

:thumbsup: Fozzie,

You have given me hope to wait and not find the geek
squad yet. I will wait and watch.

Thank you for this info!

Liz

Edited by biszeemom, 18 April 2007 - 06:42 AM.


#5 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:12:13 AM

Posted 18 April 2007 - 07:14 AM

My pleasure :thumbsup:

#6 biszeemom

biszeemom
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:13 PM

Posted 18 April 2007 - 10:30 PM

Any news yet?
:thumbsup:

#7 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:12:13 AM

Posted 19 April 2007 - 02:57 AM

THere are still some issues with the Smitfraudfix and the developper is presently working on it. We are trying to compile a user friendly way to surpass the issues. Please follow the threads and I or somebody else will post back

#8 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:12:13 AM

Posted 19 April 2007 - 02:23 PM

Smitfraudfix




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users