Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Couple Of Problems With Vista


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 SamGutteridge

SamGutteridge

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:37 PM

Posted 17 April 2007 - 11:16 AM

I updated my laptop to Windows Vista Home Edition from Windows XP SP2 recently and have been having a couple of problems. I was just wondering if anyone has experienced the same things.

When typing the cursor occasionally moves back to the beginning of the text box. It doesn't seem to be on pressing any single key but just on random times.

Another problem is after the computer is coming out of sleep mode the screen flickers and the only way to stop this is by turning the computer off with the power button.

Thank you very much for any help anyone can give me.

Sam

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Jesse Bassett

Jesse Bassett

  • Members
  • 418 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Rosemount, MINN.
  • Local time:08:37 AM

Posted 18 April 2007 - 06:35 PM

I haven't heard of this problem..... its possible there is spyware on your PC. Try doing an antivirus/antispyware scan and tell me what they find.
Windows XP Media Center Edition 2005 l McAfee Total Protection l Super AntiSpyware Free Edition l AdAware SE Personal l Spyware Blaster l Spyware Guard l Safe Eyes 2007

#3 SamGutteridge

SamGutteridge
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:37 PM

Posted 19 April 2007 - 05:16 AM

Thank you for your reply. I have AVG anti virus installed which peforms a full scan every day and I use Spybot and Spyware Blaster regularly which have found no problems.

#4 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,091 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:09:37 AM

Posted 21 April 2007 - 05:57 PM

I'd suggest uninstalling and reinstalling your drivers with the latest, Vista compatible versions. There is a tendency for an upgrade from XP to Vista to become "quirky" and this is the best advice that I've seen on this subject.

Otherwise, it's best to do a clean install and then install the Vista drivers. If there aren't any Vista drivers available, then try the XP drivers in XP SP2 compatibility mode and also select "Run as Administrator". No guaranty's, but it's better than nothing :huh:
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users