Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Avg 7.5


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Big Geoff

Big Geoff

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sheffield (England)
  • Local time:11:26 PM

Posted 11 April 2007 - 09:30 AM

Help I have just upgraded my Dialup connection to Broadband When I try to check for updates for my AVG Free Edition Anti Virus I get a Message saying that The Proxy server connection failed. Could someone advise me what to do. I am running Windows XP.
Thanks
Big Geoff

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jwinathome

jwinathome

  • Members
  • 1,360 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, Georgia
  • Local time:07:26 PM

Posted 11 April 2007 - 10:09 AM

Uninstall and reinstall AVG


You have no problem connecting to the Internet right?

#3 Big Geoff

Big Geoff
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sheffield (England)
  • Local time:11:26 PM

Posted 11 April 2007 - 10:13 AM

Hi thanks for quick response I tried that still the same, Ye no problems connecting to Internet

#4 jwinathome

jwinathome

  • Members
  • 1,360 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, Georgia
  • Local time:07:26 PM

Posted 11 April 2007 - 10:21 AM

Try....

Perform following procedure:

* run AVG Control Center
* mark the Update Manager component -> Settings (button in the bottom of AVG Control Center or an item in context menu (right-click by the mouse)
* if you are using a Proxy server, set appropriate values on the proxy tab.
* if you are using a dial-up, set it on the Dial-Up tab.
* check your firewall settings, the avginet.exe and avgcc.exe applications must be allowed to connect itself to the internet

Are you using AVG 7.5?

#5 jwinathome

jwinathome

  • Members
  • 1,360 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, Georgia
  • Local time:07:26 PM

Posted 11 April 2007 - 10:23 AM

One other thing if that does not work....Navigate to this folder and post the log...

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Grisoft\Avg7Data\

#6 Big Geoff

Big Geoff
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sheffield (England)
  • Local time:11:26 PM

Posted 11 April 2007 - 11:04 AM

Thanks jwinathome followed instructions and its worked. Much appreciated
Big Geoff
:thumbsup:

#7 jwinathome

jwinathome

  • Members
  • 1,360 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, Georgia
  • Local time:07:26 PM

Posted 11 April 2007 - 11:06 AM

Great!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users