Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Microsoft Mn-520 Wireless Card And Knoppix Problems


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Jaydee

Jaydee

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:41 PM

Posted 09 April 2007 - 04:03 AM

Hello, l havbe been working on tjis for about a week. l have done everthing l 've seen on ask.com and google. The card seems to be working. lt is blinking and stuff but i do a iwlist scan and get that this device does not support scanning. Others have got this card working with linux but l am completely stomped on this and l'm not very educated with linux. If someone could please help me that would be great. l been up all night working on this. Thank you.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:12:41 PM

Posted 09 April 2007 - 04:59 AM

Are you sure you have the work group set properly?
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#3 Jaydee

Jaydee
  • Topic Starter

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:41 PM

Posted 09 April 2007 - 05:34 AM

What do u mean by work group

#4 Jaydee

Jaydee
  • Topic Starter

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:41 PM

Posted 10 April 2007 - 05:04 PM

thanks for your help. I installed ubuntu and that fixed my wireless card problem.
but thanks forthe replys




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users