Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Xp Safe Mode


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 elbamash

elbamash

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:49 AM

Posted 06 April 2007 - 08:50 PM

I'm new to this site.
I am following the instructions to fix my malware infection but I can't open in safe mode to run Smitfraudfix.exe.
Any ideas?
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 rowal5555

rowal5555

    Just enough info to be armed & dangerous...


  • Members
  • 2,644 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:St Kilda, Dunedin. South Island. NZ
  • Local time:07:49 PM

Posted 06 April 2007 - 09:57 PM

Hi elbamash.

A very warm welcome to Bleeping Computer.

See Note above. You will get a reply to your problem if you post it in the Windows XP forum. A lot of people will not see it here in intro's.

Good luck.

rowal5555 (Rob )                                                             

Avid supporter of Bleeping Computer's
Team 38444

You can help find a cure


 


#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:49 AM

Posted 07 April 2007 - 12:47 AM

Hello, elbamash.
Welcome to Bleeping Computer.

As rowal5555 suggested, please post your question in the appropriate forum, and I'm sure someone will be able to help you out.

Please take the time to browse the New User Orientation forum, to help familiarize yourself with how the board works.
If you have any questions about how to use this site, this forum will probably answer them.

Also, don't forget to check out the Tutorials.
There's a lot of very useful information, in there.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users