Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Partial Error Message 'server Not Found' Appearing On Ebay Homepage


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 heyjude

heyjude

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:29 PM

Posted 05 April 2007 - 01:05 AM

This problem has been with me for some time now and is very annoying.
Operating system is XP SP2 and the problem appears when using both Mozilla Firefox and Internet Explorer6 and also 7 - I've tried them all. It isn't just one computer either but also on my laptop which is running IE7 at present.
Whenever I access the eBay homepage a partial message saying 'Server not found check address for typing errors etc. If you are unable to load pages check your computer's network connection etc. etc.' appears but does not stop me viewing subsequent pages or doing anything else on the site. Also it does not appear whenever I access any other site on the web.
I'm not entirely sure but this problem seemed to start around the time I changed from ISDN to ADSL and I'm wondering if it could be an ISP problem? Or, maybe it's just eBay?
Has anyone else ever had this happen? I'd be interested to know if it's fixable.

Thanks. :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users