Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Front Panel Audio Connector: Jaud1


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 FisticufsFred22

FisticufsFred22

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:15 AM

Posted 03 April 2007 - 02:52 AM

Hi everyone

While I took the front panel off of my case the other day I accidently removed the JAUD1 jumpers....and now my sound doesn't work. I downloaded the specific instruction guide from MSI for my motherboard and here's the section for it:

Posted Image


The two right sound in and out cables were still attached, and I got sound out of my right speaker. But then when I connected the rest to what I thought was correct, I got sound out of my left speaker only.

EDIT: I tried not attaching any of the cables and then I get no sound.

The problem I have with these directions is that the cables are not labeled the same as the diagram. They are as follows:

Purple - R IN
Yellow - R OUT
Black - GND
Green - MIC BIAS
Blue - L IN
Red - L OUT
Black - GND
Orange - MIC IN


Can anyone help with this? I'd love to have both of my speakers playing sound again....

Edited by FisticufsFred22, 03 April 2007 - 02:53 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users