Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unable To Set Wireless Network With Security


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 BHWNC

BHWNC

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:35 AM

Posted 31 March 2007 - 10:54 PM

I was having problems with my Linksys BEFW11S4 wireless router. I went and bought a new faster router, figured it was time for an upgrade. I'm having similar problems with the new router. I can set it up to run an open configuration, but I can not get it to connect with security enabled. I've tried all the options, and each time end up resetting the router, and going through the install process again, as I am unable to even hardwire into the router after enabling security. I notice it kicking of and reconnecting often as well. WTF am I doing wrong here? I would jump to the conclusion that my network card, Athenos 5005G isn't able to run security like WPA, but I did it for a year with no probems, until ast week or so.....what gives?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:02:35 PM

Posted 01 April 2007 - 05:17 AM

Which router did you purchase? It could be that WPA is not supported but WEP is?

#3 BHWNC

BHWNC
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:35 AM

Posted 01 April 2007 - 09:23 AM

D-Link WBR-2310




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users