Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cpu At 100% Whenever I Load A Program.


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 NinjaTator

NinjaTator

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:33 AM

Posted 30 March 2007 - 04:55 PM

It was suggested that I get your guys's help in this issue. Here's a link to my main thred



http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic85363-15.html


thanks for any help :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 NinjaTator

NinjaTator
  • Topic Starter

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:33 AM

Posted 02 April 2007 - 01:14 PM

Here's my log file, i have another thred in the operations systems forum. I've not been able to find a solution to my cpu suddenly acting so weird, thanks for the help guyz.




Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 12:11:17 PM, on 4/2/2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe
C:\Program Files\ANI\ANIWZCS2 Service\WZCSLDR2.exe
C:\Program Files\D-Link\Wireless G WDA-1320\AirGCFG.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\HijackThis\HijackThis.exe
C:\WINDOWS\system32\NOTEPAD.EXE

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.myspace.com/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://windowsupdate.microsoft.com/
R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
O2 - BHO: Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4EFB-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_11\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar2.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar2.dll
O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [D-Link Wireless G WDA-1320] C:\Program Files\D-Link\Wireless G WDA-1320\AirGCFG.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ANIWZCS2Service] C:\Program Files\ANI\ANIWZCS2 Service\WZCSLDR2.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.5.0_11\bin\jusched.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_11\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_11\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/windowsupdate/...b?1174717277842
O20 - Winlogon Notify: igfxcui - C:\WINDOWS\SYSTEM32\igfxsrvc.dll
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll
O23 - Service: ANIWZCSd Service (ANIWZCSdService) - Alpha Networks Inc. - C:\Program Files\ANI\ANIWZCS2 Service\ANIWZCSdS.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: InCD File System Service (InCDsrv) - AHEAD Software - C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Symantec Core LC - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe

#3 SifuMike

SifuMike

    malware expert


  • Staff Emeritus
  • 15,385 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Vancouver (not BC) WA (Not DC) USA
  • Local time:12:33 AM

Posted 06 April 2007 - 11:59 AM

http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic85363-15.html

I finally found the problem.....sorry to have missed this earlier (remember im a newbie


Since your problem appears to be resolved, this thread will now be closed. If you need this topic reopened, please contact a member of the HJT Team and we will reopen it for you. Include the address of this thread in your request. If you should have a new issue, please start a new topic. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.

Edited by SifuMike, 06 April 2007 - 12:00 PM.

If I've saved you time & money,
please make a donation so I can keep helping people just like you! You can donate using a credit card and PayPal. Thank you!



Posted Image

Asking for help via Private Message or Mail will be ignored - So If you need help, post your problem in the forum.

#4 NinjaTator

NinjaTator
  • Topic Starter

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:33 AM

Posted 07 April 2007 - 07:44 PM

http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic85363-15.html

I finally found the problem.....sorry to have missed this earlier (remember im a newbie


Since your problem appears to be resolved, this thread will now be closed. If you need this topic reopened, please contact a member of the HJT Team and we will reopen it for you. Include the address of this thread in your request. If you should have a new issue, please start a new topic. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.



no problem


and thanks again to the people that halped me




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users