Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Outlook.vbs Virus On My Computer


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bulakenyo

bulakenyo

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:11 PM

Posted 26 March 2007 - 05:53 AM

I initially downloaded AVG Anti-Spyware, then after months I was advised to use AD-AWARE SE and just a while ago I downloaded SPYBOT as advised by bleepingcomputer. but still outlook.vbs is alive. my internet runs slowly even if 100mbps i'm afraid this virus is causing it. could it be? My AVG FREE anti-virus is not healing viruses anymore. thank you HJT Team.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 buddy215

buddy215

  • BC Advisor
  • 13,006 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:West Tennessee
  • Local time:11:11 PM

Posted 26 March 2007 - 08:19 AM

Info on your infection:
http://us.mcafee.com/virusInfo/default.asp...p;virus_k=99285

Install Super Antispyware. Run it in safe mode. Allow it to quarantine whatever it finds.
http://www.superantispyware.com/

Run the online scan for Bit Defender in normal mode. Allow it to quarantine whatever it finds.
http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html

--------------------------------------------------------------------------------

Post a Hijack This log in the Hijack This Forum by following the directions in the link below if the programs above have not removed ALL malware. DO NOT post the log in this forum.
http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/34773/preparation-guide-for-use-before-using-malware-removal-tools-and-requesting-help/

Flush System restore after you are free of malware--Directions for Milennium and XP
http://www.real-knowledge.com/flushres.htm

Remove temporary files, logs, cookies, etc. by using Ccleaner. Do not use "Advanced Settings" or the "Issues" button. Use only the default settings.
http://www.ccleaner.com/

Getting into Windows Safe Mode
http://www.computerhope.com/issues/chsafe.htm
(pre-Vista OS's)

Edited by buddy215, 26 March 2007 - 11:54 AM.

“Every atom in your body came from a star that exploded and the atoms in your left hand probably came from a different star than your right hand. It really is the most poetic thing I know about physics...you are all stardust.”Lawrence M. Krauss

A 1792 U.S. penny, designed in part by Thomas Jefferson and George Washington, reads “Liberty Parent of Science & Industry.”


#3 bulakenyo

bulakenyo
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:11 PM

Posted 27 March 2007 - 12:14 AM

I'm sorry i forgot not to make any changes to the system until a help replies. last night, i downloaded mcafee and norton, mcafee removed outlook.vbs already. now my remaining problem is that i don't have 'RUN' in my start menu and i also don't have FOLDER OPTIONS in my control panel. please help.

buddy215 i will follow the procedures you gave me.

just notify me asap of what i should do. thank you.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users