Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't View Forums


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Cloud_Strife

Cloud_Strife

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:09 AM

Posted 23 March 2007 - 01:19 AM

Hi I have internet explorer 6 on my laptop Dell latitude c400 and when I try to open some forums they just load blank with nothing on them. I try on my other computer and it loads fine, like this forum it loads fine on this computer but when I try on my laptop it just loads blank. Can anybody tell me how to fix this?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:05:09 PM

Posted 23 March 2007 - 03:43 AM

Which version of Java do you have on your laptop?

#3 Cloud_Strife

Cloud_Strife
  • Topic Starter

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:09 AM

Posted 23 March 2007 - 02:30 PM

Its 1.5.0_11

#4 Cloud_Strife

Cloud_Strife
  • Topic Starter

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:09 AM

Posted 09 April 2007 - 02:34 AM

Bump. anyone?

#5 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:05:09 PM

Posted 09 April 2007 - 03:20 AM

Sorry for delay

tHIS ONLY WORKS WITH IE. fIREFOX 1.5 AND UP STILL HAS ISSUES WITH jAVA 1.6

Your version of Java is outdated and needs to be updated to take advantage of fixes that have eliminated security vulnerabilities.
Updating Java:

* Download the latest version of Java Runtime Environment (JRE) 6.0
* Scroll down to where it says "Java Runtime Environment (JRE) 6
* Click the "Download" button to the right.
* Check the box that says: "Accept License Agreement".
* The page will refresh.
* Click on the link to download Windows Offline Installation, Multi-language and save to your desktop.
* Close any programs you may have running - especially your web browser.
* Clear Java Cache
To Clear the Java Runtime Environment (JRE) cache, do this:

* Click Start > Settings > Control Panel.
* Double-click the Java icon.
-The Java Control Panel appears.
* Click "Settings" under Temporary Internet Files.
-The Temporary Files Settings dialog box appears.
* Click "Delete Files".
-The Delete Temporary Files dialog box appears.
-There are three options on this window to clear the cache.
o Delete Files
o View Applications
o View Applets
* Click "OK" on Delete Temporary Files window.
-Note: This deletes all the Downloaded Applications and Applets from the cache.
* Click "OK" on Temporary Files Settings window.
* Close the Java Control Panel.

You can also view these instructions along with screenshots here.


It is possible that Microsoft JVM is still present on your computer.Check this as following: Start -- Run and type cmd. In the blac window type jview and ENTER. If Microsft JVM is present you will get version notification. If not present you wil get an error.

Please do the following if Microsoft JVM is present:
Download this tool to remove Microsoft JVM from your PC: MSJVM Removal Tool
Save the file on your desktop doubleklick and allow it to store it into his own folder. Dobleklick unmsjvm.exe en follow these instructions.
Please also download this regfile: RemoveJVM.reg.
Store the regfile onto your desktop doubleklick and allow the changes in your registry.



* Go to Start > Control Panel double-click on Add/Remove programs and remove all older versions of Java.
* Check any item with Java Runtime Environment (JRE or J2SE) in the name.
- Examples of older versions in Add or Remove Programs:
o Java 2 Runtime Environment, SE v1.4.2
o J2SE Runtime Environment 5.0
o J2SE Runtime Environment 5.0 Update 6
* Click the Remove or Change/Remove button.
* Repeat as many times as necessary to remove each Java versions.
* Reboot your computer once all Java components are removed.
* Then from your desktop double-click on jre-1_6_0_10-windows-i586-p.exe to install the newest version.

#6 Cloud_Strife

Cloud_Strife
  • Topic Starter

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:09 AM

Posted 09 April 2007 - 03:25 PM

Hi fozzie, still no luck when I try to open the bleepingcomputer forum and other forums on my laptop I still get a white page. I can see the front page but can't view forums.

#7 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:05:09 PM

Posted 10 April 2007 - 03:03 AM

* Clean your Cache and Cookies in IE:

* Close all instances of Outlook Express and Internet Explorer
* Go to Control Panel > Internet Options > General tab
* Under Browsing History, click "Delete".
* Click "Delete Files", "Delete cookies" and "Delete history"
* Click Close below.

* Clean your Cache and Cookies in Firefox (In case you also have Firefox installed):

* Go to Tools > Options.
* Click Privacy in the menu..
* Click the Clear now button below.. A new window will popup what to clear.
* Select all and click the Clear button again.
* Click OK to close the Options window

* Clean other Temporary files + Recycle bin

* Go to start > run and type: cleanmgr and click ok.
* Let it scan your system for files to remove.
* Make sure Temporary Files, Temporary Internet Files, and Recycle Bin are the only things checked.
* Press OK to remove them.

#8 Cloud_Strife

Cloud_Strife
  • Topic Starter

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:09 AM

Posted 10 April 2007 - 08:01 PM

Hmm still doesn't work. When I first got my laptop i tried to install IE7 on it but got an error while in the install process, so i just left it as IE6, maybe that has something to do with it?

#9 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 37,056 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:11:09 AM

Posted 12 April 2007 - 01:14 PM

Hmm. To find out if the problem is with the browser, download and install Firefox and see if you have the same problems with Firefox found here: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ . If you do, you know the problem isn't related to IE. If you don't, you'll know it's IE.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Internet Security, NoScript Firefox ext.


animinionsmalltext.gif

#10 Cloud_Strife

Cloud_Strife
  • Topic Starter

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:09 AM

Posted 12 April 2007 - 04:26 PM

Haha everything works now! I guess i'll just use firefox now. Thanks fozzie and orange blossom for your help :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users