Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

spoolsv.exe


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ace_diggs

ace_diggs

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:14 AM

Posted 09 January 2005 - 02:40 PM

Anyone else having a problem with spoolsv.exe taking up 99% of the cpu? This is what is causing my applications and everything to slow down on my system. Can anyone suggest a fix? Using win xp, my printer is a canon s600 and I can't seem to get an updated driver for my printer from the canon site.

Thanks
Ron

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ace_diggs

ace_diggs
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:14 AM

Posted 09 January 2005 - 07:16 PM

I found my problem and fixed it. I found out that the spoolsv.exe means that your printer, networked or not, is trying to print. I managed to find the lost file and deleted it.

I also found that driver at http://www.nodevice.com, great site!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users