Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't Access The Internet After Installing "onecare"


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 373hfhffc

373hfhffc

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:54 PM

Posted 12 March 2007 - 08:27 AM

I had "spydawn" on this computor and i installed Command anitvirus and it did nothing. I then installed microsofts "onecare" and it seemed to fix the problem but now i can't get explorer to connect to the internet. I get the message "this application failed to start because msvcrl.dll was not found. Reinstalling the application may fix this."

Other applications like outllok and itunes can still accesss the internet. Does anyone have a suggestion for this problem?

Greg

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:08:54 PM

Posted 12 March 2007 - 08:44 AM

Go through these steps to see whether this will solve your problem.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users