Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound Wont Work


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ahhineedhelp

ahhineedhelp

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:44 PM

Posted 09 March 2007 - 08:58 PM

ok i have realtek ac97 digital output

and

the drivers have been installed, and the sound icon says it works

all sound is on

but nothing is heard

as well

plugging in earphones to the comp produced no sound

and it worked all fine yesterday

what could've happened, and whats the solution

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Walkman

Walkman

  • Banned
  • 1,327 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:44 PM

Posted 09 March 2007 - 11:11 PM

Double check your Audio/Sound settings. Right-click on the speaker icon in your taskbar, and click on Adjust Audio Properties and check everything from there.

If all else fails, goto Device Manger, and check to see if there are any yellow exclamation marks next to the speaker icon. If not, then it could be corrupt drivers for the audio. What you will need to do then, is to simply delete the sound card information while in the Device Manager, then reboot. Windows will detect it and install the drivers for it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users