Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Chkdsk Made A Mess Of Things


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Web

Web

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:28 AM

Posted 04 March 2007 - 09:26 PM

Ran chkdsk for first time just to tidy things up. Computer's working as I'm on it however, System Restore, which I just cleaned up and set several new "clean" restore points a few days ago, cannot be found. Taskbar is missing as are all user accounts and network connections and of course Start Button. Not sure what else is gone, spent most of my effort getting it up and online so I could look for help. For what it's worth, first thing on screen after it boots is RPCSS starting, also oddly, windows logon sound says it's playing but never does. Anyone else run into this mudhole or have suggestions for restoring System Restore at least?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:28 AM

Posted 05 March 2007 - 12:21 AM

WARNING:
This is a registry edit. If you're not comfortable with working in the registry, DO NOT ATTEMPT.
Improper changes to the registry could render your computer inoperable.
Remember to backup the registry, before making any changes.
Instructions, on how to do that, can be found here:
How to back up, edit, and restore the registry

Try this for the Taskbar/Start Menu problem:
kellys-korner
Restore Taskbar and Start Menu - #117, on the Left


For System Restore, see if one of these helps:
How to troubleshoot the System Restore tool in Windows XP
System Restore Restore Failures
Troubleshooting Missing Restore Points

Edited by tg1911, 07 March 2007 - 09:23 AM.

MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users