Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Autorun Problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ayam

ayam

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:07 PM

Posted 04 March 2007 - 02:40 AM

actually,my kapersky has detected virus at autorun file and then removed it...then,i can't double click my drive cause of that file missing...who can help me to solve this headache...argghh
plzzz

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 nn23

nn23

  • Members
  • 461 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:07 PM

Posted 04 March 2007 - 02:47 AM

Hey Ayam and Welcome to BC,

Maybe you could go and ask your question in "Am i infected, What do i do?" which is in the Security forum, dont worry, theres bound to be someone there who can help you :flowers: , this is just the "introduction" area :trumpet:

While your waiting for a reply you could also visit the General topics area where theres all sorts of things to do like games and funny pictures and some in depth discussion topics :thumbsup: .

BYE!nn23

#3 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:04:07 AM

Posted 04 March 2007 - 04:21 AM

Posted Image

http://smileygenerator.us/smileyletters/image.php?s=WELCOME%20TO%20BC&ext=.gif

Posted Image credit for Walkman for working over thepicture

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:09:07 PM

Posted 04 March 2007 - 07:09 AM

Welcome to Bleeping Computer, ayam.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#5 tink536

tink536

    **pixie in training**


  • Members
  • 1,853 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Honolulu, Hawaii
  • Local time:05:07 PM

Posted 05 March 2007 - 04:49 AM

Hi ayam,
Posted Image to Bleeping Computer!

Good to have you here! :thumbsup:

Posted Image
Posted Image
I search for Sjogrens Syndrome Foundation...Who will you search for?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users