Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound And Graphics Card Problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 a_ferret

a_ferret

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:43 AM

Posted 26 February 2007 - 06:48 PM

sound doesnt work, and graphics card appears to not be working because the vista rating for it rates it at 1. also i'm using vista home premium 64 bit. graphics card says vista ready, but is it 64 bit vista ready? also sound would be nice, it's just the motherboards standard sound i plan to use. specs are in the topic description if you didnt notice. any assistance such as links to drivers would be much appreciated. just a few extra people to help search the web might help this problem be solved quicker.
thank you

Edited by a_ferret, 26 February 2007 - 06:51 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 a_ferret

a_ferret
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:43 AM

Posted 26 February 2007 - 08:20 PM

got sound driver but still workin on the graphics card




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users