Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cant Play A Movie I Downloaded.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 corvette10

corvette10

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:07 AM

Posted 19 February 2007 - 06:17 PM

ok so i downloaded a movie from limewire and the format is avi. for some reason it wont play it. it says its about compressed codec or somthin.

Moderator Edit: Moved topic to more appropriate forum. ~ Animal

Edited by Animal, 19 February 2007 - 06:51 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 fozzie

fozzie

    aut viam inveniam aut faciam


  • Members
  • 3,516 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ossendrecht/The Netherlands
  • Local time:08:07 PM

Posted 19 February 2007 - 06:21 PM

Download VideoInspector here and see whether the file is corrupt. If it is OK please advise which codecs you have on your PC?

#3 Walkman

Walkman

  • Banned
  • 1,327 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:07 PM

Posted 19 February 2007 - 06:28 PM

Try these programs:

FREE Codecs
http://www.free-codecs.com

VideoLan
Real Alternative
Media Player Classic
Quicktime Alternative


Get the VideoLan 1st. That will normally work when all else fails.

Also, when posting issues, make sure to include programs in which you have tried or not, to better help you.

#4 FireKracker

FireKracker

  • Members
  • 484 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:07:07 PM

Posted 20 February 2007 - 07:26 AM

Agreed with Walkman, sounds like a missing CODEC!
If all else fails, hit the reset button.
Posted Image

#5 nforce

nforce

  • Members
  • 202 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:07 PM

Posted 23 February 2007 - 04:25 PM

That Video Lan Player is my best friend. Had a movie on one computer and streamed it over the network to a different computer hooked to a tv. Super compatible with tons of videos.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users