Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


Moh Spearhead

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 im_no_good_with_computers


  • Members
  • 213 posts
  • Local time:03:03 PM

Posted 15 February 2007 - 09:51 PM

my moh spearhead crashes on start up
it loads the console then goes to the tan screen then it just closes
it doesnt give any kind of error message at all
i have a dell dimension E520
core 2 duo, 1 gig ddr2 533 ram, geforce 7900 gs pci-e

BC AdBot (Login to Remove)



#2 Paul-uk


  • Members
  • 41 posts
  • Local time:07:03 PM

Posted 21 February 2007 - 08:27 AM

I have had the same problem. I have purchased a new system with an onboard graphics card and it wouldn't run. I have now purchased a geforce card and installed. It still wouldn't run. After 5 hours my son finally found the answer. He found the answers via google and various forums. The first part of the answer was a certain setting in the graphics card, a line was set to off and had to be turned on. He tried running the game again after this change and still got an error message, once again via google he entered various forums and finally the answer was to roll back the Nvidia drivers to an earlier verson and it now runs fine.
So the short answer to your uestion I guess,is look at your graphics card and drivers.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users