Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Sound On Avi Files


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 craig-s-147

craig-s-147

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:36 AM

Posted 10 February 2007 - 02:03 PM

Hi all

I'm trying to watch 2 movies that are in avi format. the picture is amazing but there is no sound.

I have sound on all other types of files so i know its not my speakers.

Any help would be greatly appreciated

Craig

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 thrillhouse

thrillhouse

  • Members
  • 1,040 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Va
  • Local time:11:36 PM

Posted 28 March 2007 - 04:35 PM

you might be missing a codec. try either watching it in VLC Media player or go to www.free-codecs.com and get one of the codec packs they have there.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users