Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Glx Problems With Geforce2 Mx400


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Jombee

Jombee

  • Members
  • 91 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Fitchburg MA
  • Local time:06:18 PM

Posted 09 February 2007 - 11:22 PM

I want to get glx working properly on my darn system.
P4 1400
Geforce2 MX400
512MB
nothing else is really important.
my xorg.conf
# nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig
# nvidia-xconfig:  version 1.0  (buildd@rothera)  Thu Jan  5 15:32:31 UTC 2006

# /etc/X11/xorg.conf (xorg X Window System server configuration file)
#
# This file was generated by dexconf, the Debian X Configuration tool, using
# values from the debconf database.
#
# Edit this file with caution, and see the /etc/X11/xorg.conf manual page.
# (Type "man /etc/X11/xorg.conf" at the shell prompt.)
#
# This file is automatically updated on xserver-xorg package upgrades *only*
# if it has not been modified since the last upgrade of the xserver-xorg
# package.
#
# If you have edited this file but would like it to be automatically updated
# again, run the following command:
#   sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg

Section "ServerLayout"
	Identifier	 "Default Layout"
	Screen		 "Default Screen" 0 0
	InputDevice	"Generic Keyboard"
	InputDevice	"Configured Mouse"
	InputDevice	"stylus" "SendCoreEvents"
	InputDevice	"cursor" "SendCoreEvents"
	InputDevice	"eraser" "SendCoreEvents"
EndSection

Section "Files"

		# path to defoma fonts
	FontPath		"/usr/share/X11/fonts/misc"
	FontPath		"/usr/share/X11/fonts/cyrillic"
	FontPath		"/usr/share/X11/fonts/100dpi/:unscaled"
	FontPath		"/usr/share/X11/fonts/75dpi/:unscaled"
	FontPath		"/usr/share/X11/fonts/Type1"
	FontPath		"/usr/share/X11/fonts/100dpi"
	FontPath		"/usr/share/X11/fonts/75dpi"
	FontPath		"/usr/share/fonts/X11/misc"
	FontPath		"/var/lib/defoma/x-ttcidfont-conf.d/dirs/TrueType"
EndSection

Section "Module"
	Load		   "i2c"
	Load		   "bitmap"
	Load		   "ddc"
	Load		   "extmod"
	Load		   "freetype"
	Load		   "glx"
	Load		   "int10"
	Load		   "type1"
	Load		   "vbe"
EndSection

Section "InputDevice"
	Identifier	 "Generic Keyboard"
	Driver		 "kbd"
	Option		 "CoreKeyboard"
	Option		 "XkbRules" "xorg"
	Option		 "XkbModel" "pc105"
	Option		 "XkbLayout" "us"
	Option		 "XkbOptions" "lv3:ralt_switch"
EndSection

Section "InputDevice"
	Identifier	 "Configured Mouse"
	Driver		 "mouse"
	Option		 "CorePointer"
	Option		 "Device" "/dev/input/mice"
	Option		 "Protocol" "ExplorerPS/2"
	Option		 "ZAxisMapping" "4 5"
	Option		 "Emulate3Buttons" "true"
EndSection

Section "InputDevice"

													  # /dev/input/event
													  # for USB
	Identifier	 "stylus"
	Driver		 "wacom"
	Option		 "Device" "/dev/wacom"		  # Change to 
	Option		 "Type" "stylus"
	Option		 "ForceDevice" "ISDV4"			   # Tablet PC ONLY
EndSection

Section "InputDevice"

													  # /dev/input/event
													  # for USB
	Identifier	 "eraser"
	Driver		 "wacom"
	Option		 "Device" "/dev/wacom"		  # Change to 
	Option		 "Type" "eraser"
	Option		 "ForceDevice" "ISDV4"			   # Tablet PC ONLY
EndSection

Section "InputDevice"

													  # /dev/input/event
													  # for USB
	Identifier	 "cursor"
	Driver		 "wacom"
	Option		 "Device" "/dev/wacom"		  # Change to 
	Option		 "Type" "cursor"
	Option		 "ForceDevice" "ISDV4"			   # Tablet PC ONLY
EndSection

Section "Monitor"
	Identifier	 "Generic Monitor"
	HorizSync	   28.0 - 64.0
	VertRefresh	 43.0 - 60.0
	Option		 "DPMS"
EndSection

Section "Device"
	Identifier	 "NVIDIA Corporation NV11 [GeForce2 MX/MX 400]"
	Driver		 "nvidia"
	BusID		  "PCI:0:11:0"
EndSection
#  Section "Extensions" 
#		  Option  "Composite" "Disable"
#  EndSection

Section "Screen"
	Identifier	 "Default Screen"
	Device		 "NVIDIA Corporation NV11 [GeForce2 MX/MX 400]"
	Monitor		"Generic Monitor"
	DefaultDepth	24
	SubSection	 "Display"
		Depth	   1
		Modes	  "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
	EndSubSection
	SubSection	 "Display"
		Depth	   4
		Modes	  "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
	EndSubSection
	SubSection	 "Display"
		Depth	   8
		Modes	  "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
	EndSubSection
	SubSection	 "Display"
		Depth	   15
		Modes	  "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
	EndSubSection
	SubSection	 "Display"
		Depth	   16
		Modes	  "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
	EndSubSection
	SubSection	 "Display"
		Depth	   24
		Modes	  "1280x1024" "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480"
	EndSubSection
EndSection

and glx does not run,
if I uncomment the extensions section it will, but I can't run beryl. Is there a way to get glx to run with composite enabled?


I know you're going to say I'm sol but I thought I'd ask

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users